4 dage med ro, refleksion og plads til at fokusere på de områder, der er vigtige for dig som leder. Vi sætter fire relevante temaer på dagsorden, og faciliterer diskussioner og refleksioner via oplæg og øvelser.

De fire dage er egentlig seks dage, hvis du medregner rejsedage. Da fly ikke er inkluderet i prisen, har du mulighed for at tage nogle fridage i Barcelona eller på Montserrat, som det passer ind i dit program. Det vigtigste er, at du ankommer til Barcelona lufthavn (BCN) på startdagen ved 12-tiden, hvor vi sørger for transport til Montserrat. Vi kommer med anbefaling af flyafgange.

Prisen for hele turen er 24.500 kr. + moms og inkluderer:

  • Transport mellem BCN og Montserrat samt mellem Montserrat og BCN
  • Ophold på Hotel Abat Cisneros, Montserrat
  • Forplejning (morgenmad, frokost, aftensmad inkl. drikkevarer) alle dage fra ankomstdagen til afrejsedagen (vi forlader Montserrat kl. 9 på afrejsedagen)
  • Facilitering af refleksioner, diskussioner og inspiration samt sparring med Niels Christian Jensen og Niels Henrik Juul Hansen
  • Fire dage med inspiration, mentale, faglige og fysiske udfordringer, samt sparring med andre ledere, netværk og socialt samvær

I prisen er ikke inkluderet rejseforsikring og sygeforsikring.

Ved tilmelding modtager du en faktura på det fulde beløb. Når beløbet er indbetalt, er du sikret en plads på turen, og du er endelig tilmeldt. Hvis du fortryder eller bliver forhindret, kan du framelde dig senest 30 dage inden afrejse og få det fulde beløb retur fratrukket 12.250 kr. Framelder du dig 30 dage før afrejse, er det desværre ikke muligt at få din indbetaling retur.

Tilmelding


Navn