Formålet med tænkepausen i Spanien er, at du har mulighed for at stoppe op og betragte hverdagens praksis som leder i et nyt perspektiv. Du får inspiration til at omsætte dine refleksioner til handling.

Vi har tilrettelagt dagene, så vi kommer rundt om nogle aktuelle temaer for ledere, og du har mulighed for at fordybe dig i de temaer, der må være aktuelle og vedkommende for dig.

Vi tager forbehold for ændringer af hensyn til vejr og gruppens behov.

Et typisk dagsprogram

kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 9.00: Dagens tema, dilemmaer, øvelser
Kl. 10.30: Vandring i stilhed (7-20 km)
Eftermiddag: Hjemkomst til hotellet med mulighed for afslapning, refleksion, netværk
kl. 19: Opsamling på dagens oplevelser – deling af refleksioner
kl. 20: Middag

Vi sammensætter de fire temaer efter aktuelle emner, og hvad der giver mest værdi for gruppen. Udgangspunktet er disse fire temaer.

Tema 1. dag: Kunstig intelligens og ledelse

Hvilke udfordringer og muligheder giver kunstig intelligens (AI) for ledelse lige nu og lige om lidt? Vi lægger ud med et højaktuelt tema, hvor vi diskuterer dilemmaer, muligheder og trusler, der stiller krav til hvordan vi bedriver ledelse.

Tema 2. dag: Ledelse i en hybrid verden

Hvordan forstår vi hinanden bedst muligt, så vi får det bedste ud af hinandens engagement? Det er temaet på dag 2, hvor vi sætter fokus på udfordringer og muligheder, når organisationens forskellige mindsets, generationer og – ikke mindst – forventninger perspektiveres.

Tema 3. dag: Mental sundhed

Vores velbefindende som ledere og organisation har aldrig været så meget på agendaen som nu. Hvordan sikrer vi en sund og givende arbejdsdag for medarbejdere og ledere? Hvordan påvirkes vi af distraktioner og “mange-bolde-i-luften”-kulturen? Og hvad kan vi gøre for at øge effektiviteten uden at gå på kompromis med den mentale sundhed? Det er spørgsmål, som vi i hvert fald kommer til at diskutere på dag 3.

Tema 4. dag: Kontinuerlig udvikling af ledelseskompetencer

Investering i ledelse er essentielt for nuværende og kommende ledere i alle virksomheder. Fokus på dag 4 er lederens egen udvikling og organisationens tiltrækning af ledere. Vi perspektiverer med forskellige strategier for at sikre en kompetent kontinuerlig ledelse. Det er blandt andet det, vi diskuterer på dag 4.


En måned før afrejse modtager du nogle korte introducerende tekster til hvert tema samt forslag til litteratur, du kan fordybe dig i.