Formålet med tænkepausen i Spanien er, at du har mulighed for at stoppe op, betragte hverdagens praksis som leder i et nyt perspektiv, samt at få redskaber med hjem til at styrke din resiliens i det daglige.

Vi har tilrettelagt dagene, så vi kommer rundt om nogle aktuelle temaer for ledere, og du har mulighed for at fordybe dig i de temaer, der må være aktuelle og vedkommende for dig.

Vi tager forbehold for ændringer af hensyn til vejr og gruppens behov.

Et typisk dagsprogram

Kl. 7.15: Mulighed for mentaltræning
kl. 8.00: Morgenmad
Kl. 9.00: Dagens tema, dilemmaer, øvelser
Kl. 10.30: Vandring i stilhed (7-20 km)
Eftermiddag: Hjemkomst til hotellet med mulighed for afslapning, refleksion, netværk
kl. 19: Opsamling på dagens oplevelser – deling af refleksioner
kl. 20: Middag

Vi sammensætter de fire temaer efter aktuelle emner, og hvad der giver mest værdi for gruppen. Vi har tidligere haft disse fire temaer som ramme for forløbet:

Tema 1. dag: lederens handlekapacitet

Vi lægger ud med at sætte ledelsesopgaven i perspektiv. Vi vil sammen reflektere over de benspænd for handling, vi oplever i ledelse. Vi kaster lys på de benspænd, der kan opstå på målstregen, og som kan forhindre os i, at vi kommer i mål med det, som vi har intentioner om.

Tema 2. dag: relationer i ledelse

Vi reflekterer bl.a. over, hvem der har sat aftryk på, hvor den enkelte er i dag. Vi introducerer til metoder, som kan anvendes i ledelsesopgaven for at skabe endnu bedre fokus i mødet med kolleger og medarbejdere.

Tema 3. dag: lederens resiliens

Vi reflekterer over, hvordan vi skaber de bedste muligheder for at stå i og komme styrket ud af forandring, modstand og en uforudsigelig fremtid.

Tema 4. dag: lederens styrkepositioner

Vi tager fat på et andet perspektiv af ledelse, nemlig der hvor vi befinder os allerbedst: hvor vi gør det, vi er gode til. Vi retter fokus på lederens styrker og reflekterer over, om der er situationer, hvor vi overgør det, vi har sat os for.